La Càtedra Reciplasa realitza el 80% de les activitats previstes en 2020 malgrat la pandèmia

447

Actualitat Diària

La Universitat Jaume I i l’empresa pública Reciplasa, S. A. han celebrat avui 26 de gener de 2021 la comissió mixta de seguiment de la Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Urbans. La reunió, adaptada a les circumstàncies actuals, s’ha realitzat de manera virtual i ha comptat amb l’assistència del catedràtic de l’UJI i director de la Càtedra, Félix Hernández; el vicerector d’Investigació i Transferència de l’UJI, Jesús Lancis; el president de Reciplasa, Ignasi Garcia; el vicepresident, Salvador Aguilella, i Fernando Albarrán, director tècnic de Reciplasa.

Durant la reunió, els assistents han fet balanç d’un any complicat en molts aspectes, en el qual, no obstant això, la Càtedra Reciplasa ha pogut dur a terme aproximadament el 80% de les activitats programades per al 2020. Entre les activitats, destaca el concurs «Què fem amb el fem?» on els centres educatius de la província de Castelló presenten els seus treballs relacionats amb l’educació sobre la reducció, reutilització i reciclatge de productes, així com la gestió dels residus. El catedràtic Félix Hernández ha recordat com s’han hagut d’adaptar «algunes activitats de la Càtedra a les circumstàncies actuals» i ha ressaltat que les tecnologies han representat un «paper clau» durant aquest 2020.

Finalment, la comissió ha aprovat també la proposta d’activitats per al 2021, incloent-hi aquelles que van haver de posposar-se l’any passat. Entre les activitats previstes destaquen els premis a millor treball final de grau i de màster per a estudiantat de l’UJI, una nova edició del concurs «Què fem amb el fem?» per a escolars o una jornada divulgativa sobre l’ús dels plàstics.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací