Angels es reorganitza per a reforçar l’ecosistema inversor

439

Actualitat Diària

Angels, la societat d’inversió de Juan Roig, ha invertit en Internxt, startup que ha creat un núvol que respecta la privacitat de l’usuari, i inicia l’any renovada amb l’objectiu de revolucionar l’ecosistema inversor de València. L’operació suposa la quarta inversió de Angels en l’últim trimestre després de la seva entrada en Gana Energia, Jeff i Classlife.

El renovat impuls a Angels va començar fa dos mesos amb el nomenament de Pepe Peris com a director general. Dins d’aquesta nova estratègia, Deck&Docks, fòrum d’inversió en startups en format en línia, passa a integrar-se dins de Angels. La iniciativa, que va sorgir al maig de 2020, reuneix tots els mesos a més de 200 inversors privats -Venture Capital, Corporate Venture Capital, Family Office o Business Angels- que ja han invertit més de 2 milions d’euros.

“A més d’accelerar el ritme inversor en empreses, des de Angels volem ampliar el nostre impacte en l’ecosistema emprenedor. Llançadora és ja un referent d’emprenedoria, i des de Angels hem d’acompanyar amb la inversió. Per això, serem proactius connectant a les empreses en ronda que passen per Marina d’Empreses amb inversors privats; ja sigui a través de Deck&Docks, un fòrum cada vegada més rellevant, o a través de futurs vehicles que facilitin inversions conjuntes”, afirma Pepe Peris.

D’altra banda, Angels ha renovat la seva pàgina web amb l’objectiu de fer més visible la seva filosofia d’inversió i donar a conèixer tant a inversors com a emprenedors les vies d’accés les seves activitats, sempre vinculades a l’entorn de Marina d’Empreses.

Inversió en Internxt

Angels ha liderat una ronda d’inversió de 250.000 euros en Internxt, startup que ha estat accelerada per Llançadora i el fundador de la qual i CEO és el jove emprenedor valencià Fran Villalba. El primer dels serveis de l’empresa és Internxt Drive, un núvol a l’estil de Dropbox o Google Drive en la qual només l’usuari pot veure els seus arxius.
Per a això, Internxt Drive, disponible tant per a particulars com per a empreses, fa ús d’encriptació de punt a punt i tecnologia blockchain de manera que els arxius que es pugen estan completament a resguard de tercers. L’empresa ha passat de tenir dos treballadors a comptar amb 15 a la fi del 2020 i espera facturar 1 milió d’euros en 2021.
“Estem molt contents de comptar amb el suport de Angels, el qual ens permetrà augmentar el nostre ritme de creixement. Esperem doblegar la plantilla de Internxt durant els pròxims mesos, i així poder continuar ajudant al fet que el teixit empresarial creixi a València. Gràcies a iniciatives com la de Juan Roig, València està convertint-se en un referent mundial de la innovació”, indica Fran Villaba.
“Internxt és una tecnològica que ha sabut posicionar-se amb uns serveis diferencials en Internet que aporten privacitat a l’usuari gràcies al lideratge de Fran. Iniciem l’any amb noves participacions en Classlife i en Internxt, però anirem a més, ja que ens hem marcat l’objectiu d’incrementar el nombre d’inversions consolidant a Marina d’Empreses com un dels principals ecosistemes emprenedors a escala nacional i internacional”, assegura Pepe Peris.

Últimes operacions

En l’últim trimestre, Angels ha tancat diverses operacions en startups. En primer lloc, va invertir 500.000 euros en la comercialitzadora d’energia i gas Gana Energia. Posteriorment, va participar en la ronda de 17,5 milions d’euros en Jeff, la cadena de franquícies de bugaderies, gimnasos i espais de bellesa i salut. Ja iniciat 2021, ha participat en la ronda d’inversió de 800.000 euros en la plataforma educativa Classlife.

A més, la societat d’inversió va realitzar el mes passat un exit de Vivood Hotel Paisatge, pel qual va recuperar els 3,5 milions d’euros invertits inicialment, mantenint el 20% de l’accionariat en l’empresa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací