Iberdrola activarà el primer Corredor Mediterrani per a transport pesat

661

El projecte completaria més de 450 km de ruta lliure d’emissions entre la Regió de Múrcia i la Comunitat Valenciana

Actualitat Diària

Iberdrola lidera el projecte que desenvoluparà el primer Corredor Mediterrani per al transport pesat per carretera, 100% elèctric, al costat de la companyia de transport i logística Disfrimur i l’empresa especialitzada en electrònica de potència, Ingeteam.

La iniciativa inclou tres àmbits d’actuació: l’adquisició de camions pesats de fins a 40 tones 100% elèctrics; el desenvolupament d’infraestructura de recàrrega pública, tant la instal·lació de punts de recàrrega en les bases logístiques de Disfrimur -oberts també a ús públic-, com en altres estacions dotades de carregadors de molt alta potència per al trajecte interurbà; així com el desplegament de xarxa elèctrica intel·ligent per a donar servei a aquests carregadors, assegurant la màxima eficiència.

El projecte completaria el primer Corredor Mediterrani per al transport pesat 100% elèctric, que discorreria per la Regió de Múrcia i la Comunitat Valenciana, encara que l’objectiu dels seus promotors inclou la seua extensió a la resta de corredors de mercaderies del país en pròxims anys.

Les estacions de recàrrega elèctrica se situarien en els centres logístics de Disfrimur en Sangonera La Seca (Múrcia) i San Isidro (Alacant). Posteriorment, el primer Corredor Mediterrani elèctric continuaria el seu desenvolupament amb el desplegament de carregadors en ruta i en altres bases logístiques de Disfrimur, cobrint la totalitat del trajecte Benicarló (Castelló) – Puerto Lumbreras (Múrcia). Un total de més de 450 km de rutes de transport de mercaderies lliure d’emissions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací