La Generalitat destina 190.000 euros a través dels fons Feder per a la restauració del Palau de Betxí

1153

Actualitat Diària

Betxí torna a estar d’enhorabona. I és que a la població de la Plana Baixa arribaran més de 190.000€, segons el document provisional que s’ha publicat per part de la Generalitat Valenciana amb el llistat dels municipis que rebran les ajudes dels fons FEDER de patrimoni. Uns diners que s’invertiran en la cinquena fase de restauració del Palau que des de fa alguns mesos ja està en marxa. D’esta forma, el projecte, que compta amb un pressupost que supera els 460.000€, serà pràcticament finançat en la seua totalitat entre estos fons europeus i la Diputació de Castelló.

L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, s’ha mostrat satisfet “per haver pogut aconseguir esta nova subvenció per al Palau” i ha destacat “l’enorme treball fet per arribar una vegada més a bon port”. Remolar ha apuntat que “este nou ingrés ens permetrà fer en les pròximes setmanes diverses modificacions en el pressupost municipal per tal de destinar més recursos a altres inversions importants, com per exemple la construcció del pas elevat del Puntarró”.

Esta és la segona partida sufragada amb fons europeus que enguany arribarà a Betxí, després que fa alguns mesos s’anunciara que la construcció del camí escolar i del primer tram del carril bici en l’avinguda Sant Josep Obrer també es faria amb aportacions dels FEDER. Amb tot, i en l’equador de l’actual exercici econòmic, el consistori betxinenc ja s’ha assegurat vora 3 milions d’inversions provinents d’altres administracions, entre el projecte Edificant i les aportacions de Generalitat i Diputació i els fons europeus.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací