32 menors d’Onda tindran garantida la seua alimentació saludable amb el Menjador Estival

1232

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda va a garantir l’alimentació bàsica de 32 menors de 3 a 12 anys gràcies a una subvenció rebuda de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de més d’11.000 euros per a cobrir el menjar principal i activitats estivals a aquests beneficiaris. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “des del departament de Serveis Socials, que dirigeix la tinent d’alcalde, Mari Carmen Aguilella, hem dut a terme diferents programes durant tot l’any per a assegurar-nos que els xiquets tinguen l’alimentació completa i equilibrada des dels 0 als 18 anys perquè és una preocupació d’aquest equip de govern des del primer dia de legislatura. Hem apostat per la inclusió social i perquè cada veí és important per al seu Ajuntament, programes com aquest facilitaran la vida de la ciutadania”.

Cal recordar que durant tot l’any els menors que precisen d’aquesta assistència tenen ajudes per als menjadors escolars que els garanteixen els seus drets. Amb iniciatives com aquest programa estival, es complementa el servei i es manté en aquest llarg període de vacances. Així, aquestes ajudes a l’alimentació, en les edats en les quals així ho permet, es duran a terme al costat de les activitats de la Escoleta d’Estiu, assegurant així la igualtat dels menors. “En els casos en els quals no siga possible, tenim un conveni anual amb la Parròquia Sant Bartolomé per a cobrir aquesta alimentació en els menors de 12 a 18 anys ara a l’estiu i per a aquells que no tenen servei de menjador escolar en els centres durant el curs”, explica el primer edil.

Huguet conclou que “aquest equip de govern ha fet tot el que ha estat en la seua mà per garantir els serveis a tota la ciutadania. Volem construir la ciutat entre totes i tots i no deixar-nos a ningú en el camí. Per açò, duem a terme tota sèrie de programes que contribuïsquen a la inclusió. Som una de les ciutats de la província que més col·labora amb la seua ciutadania en diferents aspectes. El nostre objectiu és disminuir les desigualtats i crear oportunitats per a tots i garantir drets, perquè sabem que comptant amb cada onder podrem crear una ciutat millor.”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací