El Castelló tanca tres fitxatges d’una tacada de cara a recompondre la seva plantilla per al curs de lliga 2018-19

1271
Antonio Caballero és un migcampista que aquesta temporada ha estar jugar en el Ràpid de Bouzas gallec.

Actualitat Diària

El Castelló va anunciar aquest dimarts els fitxatges de tres nous futbolistes per potenciar la plantilla després de les divuit baixes que va concedir el club. Arriben nous el migcampista Antonio Caballero (Ràpid de Bouzas), el porter Jesús López (Lorca B) i el migcampista TheoGarcía (Sant Fernando). S’esperen més arribades en els propers dies.

Theo García es un migcampiste gadirà que aplega al Castellón procedent del San Fernando de Càdis.

Antonio Jesús Caballero Ramírez (Martos, Jaén 6 de gener de 1994) és un jove migcampista organitzador que arriba procedent del Club Ràpid de Bouzas del Grup I de Segona Divisió B. El nou migcampista amb el qual explicarà Sergi Escobar per a la medul·lar destaca per la seva gran capacitat física, que li fa acabar els partits amb la mateixa intensitat amb la qual els inicia.

Jesús López Cabrera (Lucena, Còrdova, 18 de juny de 1997) es tracta d’un jove portera que, malgrat que solament té 21 anys, pot presumir d’haver comptat amb diverses experiències en el futbol professional.

Format en les categories inferiors del Lucena i del Sèneca, Jesús va tenir l’oportunitat de debutar en Segona Divisió B en el primer equip de la seva localitat natal, el Lucena, quan comptava amb amb prou feines 17 anys, quallant bones actuacions.

Theo García Otero (Cadis, 24 de gener de 1991) és un migcampista organitzador que té molta facilitat per arribar amb perill a l’àrea, encara que també pot actuar de ‘6’.

Format en les categories inferiors del Sevilla, Theo va arribar ha jugat també en el Cadis B, Puertollano, Oriola, Eldense, Villarrobledo i Sant Fernando CD, d’on arriba procedent.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací