El defensa central Paco Regalón es converteix en la quarta incorporació per al renovat Castelló 2018-19

1128
El defensa central cordovès va jugar la temporada passada en el Racing de Santander.

Actualitat Diària

El Castelló comunica que ha arribat a un acord amb el jugador Paco Regalón per incorporar-se al nou projecte albinegre en Segona Divisió B durant la propera temporada. Es converteix en el quart fitxatge que tanca el club en els últims dies.

Francisco Regalón Cirerer (Algallarín, Còrdova, 19 de febrer de 1987) es tracta d’un defensa central de plenes garanties i amb experiència en Segona Divisió i Segona B, per la qual cosa amb la seva incorporació, el Castelló compta amb un fitxatge d’autèntic luxe per realitzar una ambiciosa campanya en el retorn dels ‘orelluts’ a Segona B.

Malgrat els seus orígens cordovesos, Regalónes va formar en la pedrera de l’Atlètic de Madrid, i durant set temporades va militar en el filial del Atlético en la categoria de bronze. Malgrat que en diverses ocasions va ser a punt d’estrenar-se en la màxima categoria, Regalónsí va ser citat per a entrenaments i convocat per a partits amistosos i gires estiuenques amb el primer equip de l’Atlètic de Madrid.

En 2012, Paco Regalón va canviar d’aires i va fitxar pel Numància de Segona Divisió, on es va estrenar en la categoria de plata i va anar un fix durant cinc temporades en l’eix de la saga del conjunt de Sória.

En l’equador de la temporada 2016-17, Regalónabandona el Numància i signatura per la Cultural Lleonesa en Segona B, equip amb el qual contribueix a aconseguir l’ascens a Segona i a acabar com a campió absolut de la categoria de bronze a nivell nacional.

Durant aquesta última temporada, el central cordovès ha militat en el Racing de Santander, equip del que procedeix i en el qual ha estat un fix en les alineacions per buscar ascendir a la categoria de plata, encara que finalment l’equip càntabre no ha aconseguit l’objectiu. En aquest punt de la seva carrera, Regalón aposta forta per fitxar pel CD Castelló per retornar al club de Castalia a l’elit del futbol professional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací