Facsa millora la xarxa d’aigua potable del carrer Sant Vicent de Nules

777

Els treballs, que comprenen el tram entre el carrer d’Enrique Giner i de l’avinguda de la Puríssima, conten amb una inversió de més de 19.000 euros

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules i FACSA, l’empresa concessionària del servei de proveïment d’aigua en la localitat, dins del seu compromís amb la millora continuada ha començat els treballs que permetran renovar la xarxa d’aigua potable en el carrer de Sant Vicent del municipi.

En concret, els treballs comprenen el tram entre el carrer d’Enrique Giner i de l’avinguda de la Puríssima, en el seu costat imparell. Entre les actuacions que es portaran a terme, es reemplaçarà l’antiga canonada de 75 mm de diàmetre per una altra de 110 mm i 75 metres de llargària. Un augment de la capacitat que, a més de contribuir a un lleuger increment de la pressió de distribució, es traduirà en un increment de la qualitat del servei, al reduir el risc de possibles averies.

I es que, a més de renovar les canalitzacions, també s’instal·laran sis noves vàlvules de seccionament i sis escomeses domiciliàries que milloraran el proveïment del veïnat. Al mateix temps, s’aprofitarà per a realitzar la renovació del tram de vorera una volta finalitzada aquesta actuació.

Des de l’Ajuntament de Nules es destaca l’ importància d’aquestes actuacions, amb les que, segons recorda l’alcalde i regidor d’Obres i Serveis, David García, “es pretén millorar la qualitat del servei a la ciutadania”. “L’ intenció és que l’empresa concessionària porte a terme, al llarg de l’any, diferents accions enfocades a renovar aquelles instal·lacions que presenten deficiències”, apunta l’alcalde de Nules.

Els treballs conten amb un pressupost de 19.187 euros i, segons les previsions, l’actuació es prolongarà al llarg de tres setmanes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací