L’Ajuntament de Benicarló impulsa una campanya informativa per a empoderar els joves

755

La campanya es difondrà en les diferents trobades organitzades per a públic, com la Fira Formativa o la Fira de la Joventut

Actualitat Diària

Fernando Jovaní, regidor de Joventut de l’Ajuntament de Benicarló, ha presentat aequest dijous una campanya anual pensada per a acompanyar i empoderar els joves en el seu camí cap a la integració en la societat. “Avui en dia els  joves tenen molts problemes a l’hora d’incorporar-se a la vida adulta”, ha dit el regidor.

“L’habitatge, la fiscalitat o el treball són només alguns exemples dels problemes que tenen per a integrar-se, i per això, des de la Regidoria, volem acompanyar-los, per tal que puguen superar tots els handicaps i dificultats que s’aniran trobant al llarg del camí”, ha comentat.

La campanya, que es difondrà en les diferents trobades organitzades per a públic juvenil, com la Fira Formativa o la Fira de la Joventut, pretén que els joves exprimisquen tot el seu potencial a l’hora de planificar el futur, i per això posa a la seua disposició tots els serveis de formació i assessorament per a orientar-los i motivar-los en la presa de decisions que marcaran el seu futur.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací