Eurocaja Rural preparat per a detectar material genètic COVID – 19 en aigües residuals

687

Actualitat Diària

Eurocaja Rural fa un nou pas al capdavant en la seva vocació de servei i disponibilitat per oferir solucions enfront de la pandèmia. Així, ha preparat el seu servei de laboratori per a oferir un procediment analític, que el seu resultat pugui ser utilitzat com a indicador d’alerta primerenca del genoma de SARS-CoV-2 causant de la Covid-19 i així poder determinar tendències en la corba de contagis.

El laboratori compta amb més de trenta anys d’experiència en la seva comesa d’anàlisi física-químic de mostres d’origen agroalimentari destinat principalment a controls analítics del procés productiu, caracterització i comercialització de productes agroalimentaris, així com per a l’assessoria especialitzada en pràctiques agrícoles. De manera fàcil i senzilla, els clients de Eurocaja Rural poden analitzar gran varietat de tipus de mostres com ara oliï d’oliva, sòl, fertilitzant, oliva, orujo gras, va venir, grano/llavor, material vegetal, aigua, penso i les seves matèries primeres.

El Laboratori, acreditat per ENAC per a l’anàlisi d’oli d’oliva, està equipat per a oferir el millor servei analític als seus clients i compta amb personal altament qualificat per a realitzar mostres de sòl, oli, aigües o material vegetal. L’equip del laboratori de Eurocaja Rural assegura els valors de confidencialitat, independència, competència tècnica i reconeixement de resultats. Igualment, treballa sota els estàndards establerts en el sistema de gestió de qualitat implantat, conforme a la norma UNE-EN ISO/IEC 17025, relativa a la competència tècnica dels laboratoris d’assaig.

Amb aquesta nova funcionalitat afegida del laboratori, Eurocaja Rural prossegueix la seva línia d’actuació per a proporcionar solucions a institucions, col·lectius empresarials, Administracions Públiques, col·legis professionals, sector primari, associacions, etc. amb l’objectiu d’atendre els seus requeriments i contribuir a la lluita contra el coronavirus.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací