Estela Bernad Monferrer, nova presidenta de adComunica

432

Actualitat Diària

L’Associació per al Desenvolupament de la Comunicació (adComunica) ha completat aquesta setmana el procés de renovació de la seva Junta Directiva, a la finalització del mandat de l’anterior equip, presidit per Francisco Fernández Beltrán. D’acord amb el resultat de les eleccions internes, la professora Estela Bernad Monferrer assumeix la presidència de l’Associació, en la qual pren el relleu del director de Comunicació de la Universitat Jaume I (UJI), qui ha presidit adComunica des de finals de 2011, després de la defunció del president fundador, Rafael López Lita.

En l’assemblea de socis celebrada ahir dimecres per via telemàtica, el president sortint va agrair la implicació dels socis i va animar a Bernad a donar un nou impuls a l’Associació. La nova presidenta, per part seva, va agrair les paraules de Fernández i es va mostrar il·lusionada amb el nou període de quatre anys que s’obre en adComunica.

Bernad és llicenciada en Dret per la Universitat de València i doctora en Comunicació per l’UJI, de la qual és professora des de la seva creació i en la qual ha estat així mateix sotssecretària general i secretària de la facultat de Ciències Humanes i Socials.

Actualment és professora contractada doctora del Departament de Ciències de la Comunicació, en el qual imparteix docència en les titulacions de Publicitat i Relacions Públiques, Comunicació Audiovisual i Periodisme. Ha pertangut i pertany a diferents grups de recerca, relacionats amb les temàtiques de Gènere i Comunicació, Intangibles comunicatius, Comunicació Cultural, Protocol i Relacions Públiques i Esdeveniment tradicional, Turisme i Marca Territori, en l’UJI i en altres universitats espanyoles i internacionals, en les quals també ha impartit docència.

Fruit d’això ha estat la publicació de diferents articles científics i capítols de llibres així com la direcció de diferents tesis doctorals nacionals i internacionals. Implicada en la societat i la cultura castellonenca, Bernad ha pertangut a diferents entitats, destacant la seva participació durant cinc anys en la Junta de Festes de Castelló, així com en el Consell d’administració de l’extinta RTVV en la seva última etapa (2012-2013).

La candidatura liderada per Estela Bernad està composta per Adrián Beltrán, Ana Verchili, Ana Rosa Sanfeliu, Carles Crespo, Carolina Tárrega, Chelo Belat, Emilio Regalado, Esperanza Molina, Francisco Fernández Beltrán, Javier Marzal, Jesús Montalban, José Luis Almenar, José Luis Serrano, Josep Lázaro, Juan Carlos Navarro, Laura Muñoz, María Sánchez de Mora i Santiago Gimeno, a més de comptar amb Juan Carlos Barreda com a tresorer i Ximo Górriz com a coordinador.

L’Associació per al Desenvolupament de la Comunicació és una entitat sense ànim de lucre promoguda per professors universitaris, directors de comunicació d’empreses privades i directius de mitjans de comunicació de Castelló que es dedica al foment i el desenvolupament de la comunicació en tots els seus vessants.

Entre les activitats que adComunica desenvolupa amb la intenció de conscienciar als gestors d’empreses i institucions sobre la importància dels diferents àmbits de la comunicació, destaquen les nombroses xerrades i seminaris que sobre temes d’actualitat en la comunicació i noves tecnologies, organitza al llarg de l’any.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací