Espaitec obri les inscripcions de Castelló Global Program per a participar

306

L’objectiu del programa, impulsat pel Parc Científic i Tecnològic de l’UJI i Diputació de Castelló, és ajudar a promoure la cultura de la innovació en empreses de la província

Actualitat Diària

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, i la Diputació de Castelló han obert les inscripcions per a participar en l’onzena edició de Castelló Global Program, el programa d’acceleració i creixement empresarial de referència a la província que ha acompanyat a 98 empreses de 32 municipis a millorar la seua competitivitat a través de la innovació.

Les empreses interessades a participar podran inscriure’s del 15 de maig al 9 de juny de 2023 a través de la web www.castellonglobalprogram.com. Per a això, serà necessari emplenar el formulari corresponent i adjuntar la documentació sol·licitada.

Castelló Global Program
L’objectiu de Castelló Global Program és impulsar i consolidar la cultura de la innovació en tots els processos de la cadena de valor del teixit empresarial provincial. Per a això, el programa ofereix formació especialitzada i mentorització personalitzada a nou empreses, de manera gratuïta i tenint en compte les necessitats específiques de les firmes.

Novetats
Enguany el programa ofereix formació especialitzada i personalitzada en diverses àrees: Estratègia Empresarial, Model de Negoci, Màrqueting i Vendes, Recursos Humans, Finances i Finançament, Habilitats Comunicatives i Internacionalització. Cada mòdul formatiu es dividirà en tres píndoles formatives que s’oferiran a les empreses en format vídeo i tindran una duració aproximada de 30 minuts.

Una vegada seleccionades les nou participants, i amb el suport d’experts, es determinaran les píndoles formatives necessàries per a cadascuna, i així consolidar la seua experiència en aquestes àrees. A més, a cada empresa se li assignarà un mentor o mentora que els acompanyarà durant tot el procés formatiu, que conclourà amb la presentació del seu Pla de Creixement Empresarial.

Per a fomentar el networking entre les companyies, durant els mesos d’octubre i novembre es realitzaran setmanalment sessions especialitzades, on les firmes realitzaran exercicis pràctics dels coneixements adquirits a través de les píndoles i resoldran qüestions tècniques.

Requisits
El programa es dirigeix a firmes de qualsevol sector que desenvolupen la seua activitat a la província de Castelló. En concret, Castelló Global Program busca accelerar a tres tipus d’empreses: de recent creació (fins a 5 anys); consolidades a la recerca d’innovació (més de 5 anys i amb una facturació anual a partir de 100.000 euros), i familiars (amb una facturació anual de més de 150.000 euros), interessades a realitzar una reflexió estratègica en el seu canvi generacional.

A més, en la web també es pot consultar el calendari d’accions previst, el currículum de l’equip docent que impartirà la formació, així com els testimoniatges de firmes participants en anteriors edicions sobre el seu pas pel programa. Qualsevol dubte sobre el programa pot ser consultat en l’adreça de correu cgp@espaitec.uji.es.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací