Els barcelonins Manel presenten el seu nou àlbum ‘Per la bona gent’ a l’Auditori de Castelló

669

Actualitat Diària

Després de penjar el cartell d’entrades exhaurides en els primers concerts de la seva gira (Barcelona, Tarragona, Girona, Palma i Lleida), MANEL actuaran a Castelló per presentar en directe el seu nou àlbum, Per la bona gent. El 25 de gener els tindrem a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló estrenant un disc que no ha baixat del Top-50 de la Lista Oficial de Ventas des de la seva doble entrada al número 1 (física i streaming) la primera setmana d’octubre.

De fet, MANEL és l’unic artista en entrar al cim dels charts espanyols quatre vegades consecutives amb discos cantats en català. Amb Per la bona gent la banda barcelonina ratifica la seva aposta pel pop contemporani en dotze cançons produïdes juntament amb el novaiorquès Jake Aron que, en directe, es combinen amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, però també en llocs tan diversos com els Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar.

I és que, immediatament després de tancar la gira més llarga i exitosa de la seva carrera, la de Jo competeixo (2016), el novembre de 2017, Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé van posar en marxa el seu propi segell discogràfic, Ceràmiques Guzmán. La llargament esperada reedició en vinil d’Els millors professors europeus (2008) i 10 milles per veure una bona armadura (2011) van ser el pròleg perfecte per al llançament de Per la bona gent, un viatge al·lucinant a cavall d’un so personal i absolutament intransferible. Electrònica, tradició i elements del classicisme hip hop (l’ús del sampler) i del present urban per demostrar que, de Manel, només es pot esperar el més inesperat.

El concert tindrà lloc a la Sala Simfònica de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, dissabte dia 25 de gener a les 20:00 h. Les entrades estan ja a la venda a la web de l’IVC i a Instanticket.com

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací