PortCastelló rep la major descàrrega de la seva història, 80.000 tonelades d’argila

876

Actualitat Diària

La terminal de graneles PortSur del port de Castelló acull l’operativa de descàrrega de 79.597 tones d’argiles amb destinació a la indústria ceràmica de la província. Suposa el major carregament d’aquest material en un mateix vaixell que s’ha rebut fins hui en les instal·lacions portuàries.

La càrrega va eixir de Port Pivdennyi, a Ucraïna, en el SBI Carioca, un dels vaixells més grans del món per al transport d’argila, amb 229 metres d’eslora, 32,26 metres de manga i un calat d’arribada 14 metres. El seu agent consignatari és Roca Castelló Consignacions S.L.

Aquestes dades reflecteixen que PortCastelló està preparat per a l’atracada de vaixells de grans dimensions per a empreses que aprofiten l’economia d’escala.

Amb això, el port de Castelló torna a superar el seu propi rècord del major carregament d’argiles, que es va registrar al novembre de 2018, amb la descàrrega de 74.000 tones.

El trànsit total d’argiles en el port de Castelló durant l’any passat es va elevar a 2.6661.107 tones, la qual cosa suposa un creixement del 0,75% més respecte de l’any anterior.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací