Acaba el termini per a presentar ofertes de les actuacions arqueològiques del futur Parador de Turisme de Morella

696

Actualitat Diària

Avui, 9 de gener de l’any 2020, finalitza el termini de presentació de les ofertes econòmiques per a realitzar les actuacions arqueològiques completes i integrades prèvies a la construcció del futur Parador de Turisme de Morella. D’aquesta manera, el pròxim 14 de gener tindrà lloc l’obertura dels sobres amb les ofertes econòmiques. Cal recordar que aquestes actuacions compten amb un pressupost d’1.892.051,54 euros amb un termini d’execució de 12 mesos.

El passat mes de juny l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, es va reunir a la seu de Turespaña a Madrid amb la Secretària d’Estat de Turisme, Isabel Oliver, i la diputada al Congrés per Castelló, Susana Ros, amb l’objectiu d’avançar el projecte del Parador Nacional de Turisme i l’inici dels treballs arqueològics. Aquestos treballs arqueològics contemplen actuacions en el Convent de Sant Francesc i el Convent de les Agustines, en l’actual entrada al Castell de Morella.

Rhamsés ha destacat que “els terminis perquè el Parador de Turisme de Morella siga una realitat van avançant de manera que aquest està més prop” i ha remarcat que “és una inversió molt important i un pas decisiu per a la construcció del Parador”. Així, l’edil ha recordat que “el Parador Nacional de Turisme de Morella suposarà una rehabilitació important del patrimoni de la ciutat, així com el seu manteniment i conservació”, a més, ha comentat que “és molt important per al futur de la ciutat, ja que genera una elevada ocupació tant en la mateixa construcció com en la dinamització econòmica d’una infraestructura turística d’este nivell”.

El Parador de Turisme de Morella és un projecte molt important per a impulsar un dels motors econòmics més rellevants de la zona com n’és el turisme. Així, aquest projecte comporta augmentar l’oferta d’habitacions a la localitat i albergar més visitants a la ciutat. A més, el Parador suposa un tipus de visitant diferent de l’habitual a la zona de caràcter més internacional. Finalment, cal nomenar que aquest projecte aporta llocs de treball a la zona, tant en la construcció com en la posterior explotació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací