Turisme té previst publicar més de 170 informes sobre l’evolució del turisme al llarg de 2020

618

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana publicarà aquest any 172 informes amb l’objectiu d’informar puntualment el sector sobre l’evolució dels principals indicadors turístics.

Les publicacions són gratuïtes i accessibles des de l’apartat Estadístiques de Turisme a través de la pàgina web de Turisme Comunitat Valenciana.

En concret, al llarg de 2020 es publicaran 102 informes de conjuntura del sector amb una periodicitat mensual i trimestral, a més de 46 informes sobre els principals mercats emissors tant estrangers com espanyols. En el cas dels principals mercats de la Comunitat Valenciana, com són Regne Unit i França, Turisme té previst publicar informes cada mes amb l’objectiu de realitzar un seguiment molt exhaustiu.

Per part seua, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, considera fonamental “la transferència de coneixement al sector per a aconseguir el model de turisme sostenible i eficient que busquem.” Per a Colomer, “la intel·ligència turística basada en l’anàlisi de dades facilita la presa de decisions a destinacions i empreses i millora la competitivitat i l’eficiència del turisme valencià”.

Anuari amb l’oferta turística comarcal

Cal destacar l’elaboració de 5 anuaris que proporcionen una visió de conjunt i detallada de l’activitat turística de la Comunitat Valenciana. El primer d’ells es publicarà al febrer i recollirà ‘L’oferta turística municipal i comarcal de la Comunitat Valenciana’, amb una relació dels establiments turístics desagregada per municipis, comarques i províncies, segons el Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana.

Un altre dels anuaris previstos és ‘El turisme en la Comunitat Valenciana’ que proporciona una visió global de l’evolució del sector, amb dades per províncies i zones turístiques i per modalitats d’allotjament.

La informació de Estadístiques de Turisme es completa amb 9 informes anuals que analitzen altres aspectes complementaris d’interés i ofereixen una àmplia panoràmica de l’estat actual del turisme en la Comunitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací