El Museu de Belles Arts ompli els matins dels diumenges amb teatre infantil de titelles

531

Actualitat Diària

El Museu de Belles Arts de València inicia una activitat infantil dirigida als més menuts de la casa. Els diumenges als matins, al pati de l’Ambaixador Vich, a l’aire lliure, s’han programat sessions de titelles.

Títeres La Matallina obrirà el teló tots els diumenges de febrer i març (llevat del 14 de març) a les 11 hores. Quaranta minuts d’espectacle amb titelles, cançons populars i contes per al públic familiar.

A través de les diferents propostes es treballaran temes transversals com l’educació en valors, el dret a la negació, el rebuig de la violència de gènere, entre altres. I també es farà un recorregut per la història de l’art a través dels contes.

En el repertori podem trobar narracions orals acompanyades de titelles amb temàtiques que van des de la naturalesa, les estacions de l’any, els animals o les obres d’art. L’espectacle té referències a autors de la literatura clàssica com Oscar Wilde o Janosch per a treballar a través dels seus textos l’autoestima dels xiquets, la importància del que és diferent, la valoració del que tenim més prop i reivindicar el seu dret a jugar.

L’entrada és lliure fins que es complete l’aforament, amb la recollida prèvia d’entrades gratuïtes que es repartiran 30 minuts abans de l’inici de cada sessió al taulell d’entrada del Museu.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací