El municipi de Betxí activa diversos protocols per evitar el contacte entre persones en els tràmits burocràtics

617

S’enviaran a cada casa els rebuts no domiciliats i per primera vegada només es podrà accedir a la piscina amb entrades telemàtiques

Actualitat Diària

Betxí ha activat diversos protocols de funcionament burocràtic per impedir el contacte entre les persones i d’esta forma seguir les indicacions sanitaris per evitar al màxim el contagi de coronavirus. En este sentit, la primera decisió que s’ha pres és la de remetere massivament els rebuts a totes les cases que no tenen domiciliats els impostos, per tal que el veïnat només haja d’anar a la sucursal bancària i fer efectiu el pagament. Per tant, en els pròxims dies s’enviaran centenars de rebuts ja preparats per facilitar els tràmits i sobretot previndre al màxim possible l’expansió del Covid-19.

De forma paral·lela, l’equip de govern també està treballant en la posada en marxa d’un mecanisme d’adquisició d’entrades i bons telemàticament per a tots els actes i serveis municipals. En este context, la primera experiència es farà amb la venda de les entrades de la piscina, que només serà accessible amb la compra de bons setmanals a través de la xarxa.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha destacat que “estem treballant de valent per implementar tots els processos telemàtics que puguem per tal de facilitar als ciutadans la burocràcia i els procediments municipals”. El primer edil ha apuntat que “hem de ser conscients el moment en què ens trobem i per tant haurem de fer un esforç entre totes i tots per adaptar-nos al més ràpid possible en la nova forma de treballar”.

A partir d’ara, la nova passarel·la telemàtica permetrà adquirir entrades per als actes de l’auditori, concerts i altres esdeveniments que des de l’àrea de cultura, esports i benestar social es puguen organitzar al municipi de la Plana Baixa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací