Alcalà de Xivert-Alcossebre ha donat per finalitzada la campanya “Activitats infantils en confinament

662

Del 6 d’abril al 31 de maig compartint un total de 150 fitxes d’activitats infantils, dirigides a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys

Actualitat Diària

La Regidoria d’Educació d’Alcalà-Alcossebre ha donat per finalitzada la campanya “Activitats infantils en confinament” que s’ha desenvolupat del 6 d’abril al 31 de maig compartint un total de 150 fitxes d’activitats infantils, dirigides a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys, que s’han difós diàriament a través de la web municipal, la pàgina de Facebook de l’Ajuntament i l’aplicació Bandomóvil.

A través de fitxes amb dibuixos i explicacions, s’han compartit propostes de manualitats, experiments, lectures per a activar la comprensió lectora, activitats d’esport i ball, receptes de cuina fàcils i recomanacions de cinema en família. L’elaboració de tot el material ha correspost a professionals de la ludoteca municipal i monitors del Club dels Deures.

La regidora d’Educació, Selene Blázquez, ha destacat “la valoració tan positiva que les famílies han realitzat d’aquestes activitats que han servit perquè els nostres menuts tinguessin proposades per a entretenir-se i compartir en família fent-los més divertit i enriquidor el temps de confinament, sobretot en les setmanes en les quals no estava permès sortir de casa”. L’edil ha explicat que “pensem que aquesta activitat ja ha complert el seu objectiu ja que ara ja estan permeses les eixides al carrer i altres activitats d’oci”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací