El divulgador científic català Eduard Punset mor als 82 anys

1488

Actualitat Diària

 

Eduard Punset, divulgador científic, economista, jurista i exministre del Govern d’Espanya, ha mort aquest dimecres 22 de maig a Barcelona als 82 anys. Punset patia un càncer de pulmó diagnosticat des de 2007 del qual va parlar obertament en el seu programa Xarxes.

El seu entorn ha comunicat la notícia a través del seu compte de Twitter: “La seva família, en aquests moments tristos per a punts, vol compartir aquestes imatges, recollides per l’equip del seu programa de divulgació científica Xarxes, en record”.

Nascut a Barcelona en 1936, fill d’un metge de províncies de Tarragona, Eduard Punset va créixer als EUA i va tornar a Espanya per a llicenciar-se en Dret en la Universitat Complutense de Madrid. Va militar en el Partit Comunista en el qual va coincidir amb Jorge Semprún, un activisme que li va forçar a exiliar-se en 1958. Va ampliar els seus estudis en Economia a Londres i París, i va compaginar la seva activitat d’economista per al FMI amb la informació econòmica en la BBC i TheEconomist.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací