Ascer i el Icex tornen a unir sinergies en una jornada sobre el mercat ceràmic alemany

638

Actualitat Diària

ASCER i ICEX, Espanya Exportació i Inversions, en el marc de la campanya de promoció del taulell espanyol a Alemanya per a 2019, i en col·laboració amb l’Oficina Comercial d’Espanya en Düsseldorf han celebrat avui un seminari en ASCER sobre les oportunitats i claus del mercat alemany.

El seminari ha comptat amb la participació de ponents amb un extens coneixement del mercat alemany, que han proporcionat la seva visió de la situació, tendències, oportunitats i perspectives per al sector ceràmic a Alemanya, així com les claus sobre el funcionament de la distribució al país.

Michael Zink, gerent de Bayerischer Fliesenhandeli President de VDF (l’associació que reuneix el comerç majorista alemany especialitzat en ceràmica) ha assenyalat aquells elements que els majoristes alemanys consideren fonamentals per a potenciar l’ús de ceràmica a Alemanya, com per exemple acabar amb el dèficit de mà d’obra qualificada per a col·locar la ceràmica, o millorar la logística i els terminis de lliurament de les comandes.

Per la seva part Marcel Wobbe, gerent d’una empresa especialitzada en la comercialització i col·locació de peces ceràmiques de gran format, ha explicat els nous àmbits d’ús d’aquest format en el mercat alemany i ha establert recomanacions per a la selecció d’un bon distribuïdor. També ha incidit en la importància de la mà d’obra i en el desenvolupament de solucions com els prefabricats que faciliten la col·locació del material.

Finalment, Andreas Wieninger, cap de compres d’una empresa de materials de construcció amb 11 punts de venda a Alemanya ha repassat breument la situació actual del mercat alemany de ceràmica per a un distribuïdor de materials de construcció. Un dels aspectes que ha subratllat ha estat la importància de comptar amb una estandardització i digitalització de les dades que aporten els fabricants als seus clients.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací