El Corte Inglés integra en la seva app el pagament del pàrquing sense passar pel caixer

499

Actualitat Diària

El Corte Inglés implementa una nova funcionalitat en la seva app que permetrà al client agilitar i simplificar el procés d’entrada i sortida del pàrquing. Un sistema que reconeixerà la matrícula quan el client entre al pàrquing, li obrirà la barrera de manera immediata en entrar i sortir, i una vegada finalitzada l’estada en El Corte Inglés, li cobrarà el pàrquing de manera automàtica sense necessitat de passar pel caixer. Aquest nou servei de l’app redundarà en la comoditat de l’usuari i l’optimització del seu temps, ja que s’estima que s’empren una mica menys de 5 minuts durant tot el procés de pagament en el caixer d’un pàrquing.

El client podrà afegir a l’app les matrícules dels vehicles que utilitzi, la qual cosa li permetrà aprofitar aquests avantatges quan acudeixi al centre amb un altre cotxe. El pagament es realitzarà a través de la targeta d’El Corte Inglés i pròximament s’incorporaran altres targetes bancàries.

L’app anirà afegint progressivament noves funcionalitats. Entre elles, rebre una notificació amb l’inici del temps d’aparcament, consultar el temps transcorregut i un resum amb les dades clau (temps, cost i si s’han aplicat bonificacions durant la seva estada). Les noves actualitzacions facilitaran a més la localització del vehicle, ja que permetrà al client incorporar una foto per a recordar la plaça en la qual ha aparcat.

Els centres d’El Corte Inglés en els quals ja està operativa aquesta nova funcionalitat de l’app, són els de Madrid (Camp de les Nacions, Castellana, Méndez Álvaro, Callao, Preuats, Princesa 56 i Princesa 47, Serrano 47 Woman, Goya 76, Xanadú i Vista Alegre), Màlaga (Avinguda d’Andalusia) València (Avinguda de França i Pintor Sorolla), Sevilla (Nervión), Barcelona (Diagonal, Meridiana i Sabadell) i Bilbao.

A partir del pròxim 15 de febrer estarà també disponible a la Corunya, Albacete, Alacant (Maisonnave i Federico Soto), Badajoz (Conqueridors), Cadis, Cartagena, Castelló, Còrdova (Ronda dels Tejares), Granada (Genil i Arabial), Huelva, Jaén, Las Palmas de Gran Canaria (Mesa i López), Lleó, Marbella (Port Banús) Múrcia, Oviedo (Uría) Palma (Avingudes i Jaume III) Pamplona, Salamanca, Santa Cruz de Tenerife, Talavera, Tarragona, Valladolid (Passeig Zorrilla) Vigo i Saragossa (Sagasta i Independència).

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací