El Circuit Ricardo Tormo celebrarà els test de pretemporada de la Fórmula E

396

Actualitat Diària

El Circuit Ricardo Tormo celebra a partir del dissabte 28 de novembre, i a porta tancada, els entrenaments col·lectius d’hivern de l’ABB FIA Fórmula E, el campionat del món de cotxes elèctrics.

Seran quatre dies de distintes activitats centrades per a posar a punt els 24 monoplaces i els seus pilots de cara a l’inici de la setena temporada del certamen.

Les proves començaran el dissabte 28 de novembre amb dues sessions de tres hores en què els 24 monoplaces tindran la seua primera aproximació al traçat exterior del Circuit Ricardo Tormo. El diumenge 29 tindran lloc altres dues sessions, el dilluns es dedicarà a distintes reunions programades tant de l’organització del certamen com de la Federació Internacional d’Automobilisme. A més, s’utilitzarà la pista per a la gravació d’anuncis i promocions de les marques involucrades. L’acció conclourà el dimarts 1 de desembre amb sis hores consecutives de proves sobre la pista.

Totes aquestes activitats se celebraran a porta tancada per als aficionats i amb estrictes mesures de seguretat que obligaran a completar proves PCR a totes les persones involucrades.

El Campionat del Món de Fórmula E ha confirmat els seus dos primers caps de setmana de carreres, el primer serà a Santiago de Xile els dies 16 i 17 de gener i el segon es desenvoluparà en un circuit urbà il·luminat durant la nit a Aràbia Saudita els dies 26 i 27 de febrer.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací