Els dissenyadors ens mostren el Z Proto des de la seva perspectiva

442

Actualitat Diària

El Nissan Z Proto, presentat el passat 16 de setembre, marca una renovació en el nostre llegendari esportiu que coincideix amb un moment que Nissan també s’està transformant com a companyia. A mesura que tant el Z com Nissan s’embarquen en un nou capítol de la seva llarga història, el nostre Z es converteix en l’ingredient clau per a mantenir el llegat de passió, disseny i innovació de Nissan.

Tant per dins com per fora, el Nissan Z Proto juga amb la dualitat entre el modern i el clàssic, donant-nos una visió al futur amb una tecnologia punta en el seu interior, mentre que el seu groc perlatge està ideat per a transportar-nos a l’opció de color groc del Z i el 300ZX original.

En el que a exterior es refereix, malgrat que els traços del Proto Z tenen reminiscències a l’original S30 i el mític 300ZX, ens trobem amb un vehicle robust i amb caràcter, preparat per a dominar en una nova era. Alfonso Albaisa, Director de Disseny de Nissan, descriu així al Proto Z: “el centre de gravetat agressivament baix li dóna una postura completament nova. L’escultura exterior li dóna un aspecte natural i atractiu al mateix temps que manté el dinamisme muscular. Els baixos del parafang posterior empenyen les rodes cap a fora, fent l’efecte d’un gat llest per a saltar.

Pel que respecta a l’interior , el Proto Z està dissenyat per i per a aconseguir una experiència única de conducció, on el vehicle i el conductor aconsegueixen una perfecta harmonia. Segons Albaisa: “per a nosaltres era important que entrar en el vehicle fos una experiència transformadora. L’interior necessitava encaixar com un guant, per a crear un vincle físic directe amb el cos del conductor i un ràpid accés visual a la informació de conducció.”

El Z Proto i el seu disseny representen un compromís amb els seus “fans”, amb l’herència Nissan i amb la fidelitat a l’ADN de la marca. El Z Proto és una declaració d’intencions: Nissan s’ha modernitzat, però es manté més Nissan que mai.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací