Bastidas (PP) demana a Oltra que “obri els ulls” i se centre en la gestió de les residències

466

Actualitat Diària

La portaveu de Política Social del Grup Parlamentari Popular (GPP), Elena Bastidas ha demanat avui a la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra que “obri els ulls” perquè la realitat de les residències de majors “se li ha anat de les mans” i és necessari que deixi de “negar la realitat”.

Bastidas, que s’ha referit d’aquesta manera durant la seva interpel·lació a la vicepresidenta, ha assenyalat que cada dia que Mónica Oltra es dedica a “negar el que està passant el virus es fa fort. Amb demagògia i amb hipocresia no podem frenar el virus”.

“Obri els ulls d’una vegada, assumeixi la realitat i recordi que vostè és la que venia a governar amb valentia” ha assenyalat.

No obstant això, “ara només veiem covardia, perquè continua mirant cap a un altre costat i és la societat valenciana la que ha obert els ulls i s’ha adonat que els han estafat, perquè vostè no ha obert ni una sola residència, no ha creat ni un sol centre de dia, va arribar tard en la primera ona, i en la segona no impulsen les mesura que demanda el sector”.

Bastidas ha recordat que el passat 6 de febrer es van denunciar irregularitats en el centre d’Alcoi, i el 18 de març el Consell va intervenir la residència però ja hi havia 65 morts. “Quantes vides es podien haver salvat si la seva conselleria hagués pres cartes en l’assumpte aquest 6 de febrer?. No assumirà la falta de coordinació, de mitjans de comunicació amb les residències?”.

La portaveu de Política Social ha recriminat a Oltra que “no hagi mogut ni un dit per a canviar la situació, ha adjudicat 82% de les places a les mateixes empreses que vostè criticava, al model anterior i amb vostè en el govern guanyen més diners. No ha fet res nou pels majors, només viu de rendes d’una gestió que demonitzava”.

Així mentre teoritza, el dia a dia en la gestió se li va de les mans. “Deixi de viure en una constant campanya electoral dins del Consell a costa del benestar dels majors, exigeixi més test, cuidi als que més ho necessiten, treballi en plans per a evitar que el virus entri en les residències”.

“Obri els ulls i miri els ulls als qui més ho necessiten, assumeixi la seva responsabilitat, encara que li horroritzi veure’s enfront de les seves contradiccions. Si anéssim amb vostè no tindríem sou suficient per a imprimir samarretes”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací