El Teatre Principal de Castelló acull ‘Barahúnda’, produïda per l’IVC

467

Actualitat Diària

El Teatre Principal de Castelló acull aquest dijous, en el marc del cicle ‘Els dijous al Principal’, la comèdia teatral ‘Barahúnda’. Cal recordar que ‘Barahúnda’ és una producció de l’Institut Valencià de Cultura, l’estrena absoluta de la qual va tindre lloc, el passat 5 de novembre, per a inaugurar la XXVIII Muestra de Teatro Español de Autores Contemporáneos.

‘Barahúnda’, és un text escrit per Isabel Caballero que va sorgir del II Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera, organitzat per l’IVC, i que dirigeix l’alcoiana Gemma Miralles amb l’autora del text com a ajudant de direcció. El text està interpretat per Ángela Bermúdez, Cristina García, Mariano Andrés, Paula García Sabio i Vicent Pastor.

Els espectadors es trobaran amb una comèdia que beu del teatre de l’absurd. L’acció transcorre en una casa rural situada a la Manxa, regentada per una paisana molt peculiar que acull dues parelles de turistes carregades de malalties pròpies de la nostra època. L’amfitriona s’encarregarà d’amenitzar-los el cap de setmana, però s’acosta tempesta a l’estepa manxega.

Per al delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, “aquesta obra subratlla la importància de les produccions teatrals de l’IVC, dins del projecte ‘Els dijous al Principal’, com a mitjà de consolidació entre el públic castellonenc de la producció pròpia”.

Les entrades per a les funcions del Teatre Principal es poden adquirir en la web i en la taquilla. Tota la programació actualitzada de l’IVC Castelló es pot consultar en la web ‘ivc.gva.es’.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací