El sorteig ‘Ecovidrio’ proclama guanyador del seu primer sorteig al Bar de Tapes Christalex a Borriana

996

La localitat costera ha llençat la campanya ‘Movimiento de Banderas Verdes’ en la qual participen més de 70 establiments

Actualitat Diària

El Bar de Tapes Christalex de Borriana ha sigut el guanyador d’un dels 115 packs d’experiència per a dos persones del primer sorteig ‘Ecovidrio’ dins la campanya ‘Movimiento Banderas Verdes’. Aquesta iniciativa, en la qual han participat més de 70 establiments de la localitat, ha estat llançada per l’Ajuntament de la ciutat. Als participants se’ls ha entregat cubs adaptats per tal de facilitar-los la tasca de reciclatge. A més a més, també se’ls ha visitat per tal explicar-los la importància de la seua col·laboració amb el reciclatge del vidre. 

Burriana 2

L’estiu és una época fonamental per al reciclatge, degut a l’augment de turisme i també l’augment de consum en el sector hostaler. Tot açò comporta que durant aquest periode es recicle només una tercera part de tots els residus recuperats anualment. Per això, per incentivar i motivars als establiments hostalers en la participació de la campanya, aquestos podran optar a un de la gran quantitat de premis que es proposen des del concurs i campanya. 

La col·laboració del sector hostaler, que genera quasi el 52 % dels residus de vidre, és clau. Aquest és el motiu pel qual ‘Ecovidrio’ desenvolupa aquesta campanya especialment per aquest sector. 

Dades del reciclatge de vidre a Borriana

Durant 2018, els ciutadans de Borriana reciclaren un total de  327.148 kg de vidre, el que supose que cada ciutadà va reciclar una mitja de 9,47 kg.

Respecte a la tasa de contenerització, Borriana se situa amb una mitjana de 265 habitants per contenidor, contant en l’actualitat amb un total de 130 iglús per als residus d’envasos de vidres instal·lats. 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací