Més de 300 persones gaudeixen de les activitats familiars lúdiques d’estiu al Castell Vell de Castelló

750

Verònica Ruiz: “estem molt satisfets de la gran acollida que han tingut aquestes activitats, per això ampliarem els períodes de les activitats per a l’any vinent”

Actualitat Diària

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha destacat “l’èxit absolut de la primera edició de l’escoleta ‘Un estiu al Castell Vell’, les jornades ‘Conte contat’ i ‘El castell contat’, en què 310 persones han pogut gaudir d’activitats lúdiques de forma totalment gratuïta en un entorn tan significatiu per a la ciutat”.

A més, Ruiz ha volgut incidir en el fet que “gràcies a la iniciativa ‘Un estiu al Castell Vell’, moltes famílies han pogut conciliar la vida familiar amb el treball”, per això, “celebrem la gran acollida que ha tingut aquest projecte” i “ampliarem el període de les activitats a l’any vinent”.

En detall, ‘El castell contat’ -una sèrie de narracions orals històriques a les instal·lacions del Castell Vell, que segueix amb les seues activitats fins al mes novembre- ja té la totalitat de les 70 places oferides reservades per als propers passes. La pròxima data serà el dia 25 d’agost a les 10.00 hores i el 29 de setembre a la mateixa hora.

La titular de Cultura, ha celebrat “la gran acollida que han tingut totes les activitats programades durant els mesos de primavera i estiu, ja que un gran nombre de persones, adults i infants, han pogut gaudir i aprendre sobre el nostre patrimoni en un espai tan idíl·lic i que tant ens ha costat recuperar, com és el Castell Vell”. Aquest espai també ha acollit el centenar de xiquetes i xiquets que ha participat en l’escoleta d’estiu i les 140 persones que han gaudit de la proposta Castell Contat, una activitat que acosta la història de la ciutat al públic familiar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací