Desapareix la figura del xiquet Jesús del Belém situat a la porta de Santa Maria en Castelló

961

Col·loquen una imatge xicoteta perquè el naixement no es quede incomplet

La figura del xiquet Jesús del Belém il·luminat, de la porta de Santa María, ha desaparegut durant la nit. S’especula amb el robatori de la figura, però també ixen al pas altres hipòtesis: si ha abandonat voluntàriament el Belém, o si algú ha decidit que no ha de ‘aparéixer’ fins a la nit del 24 de desembre

EM / SB/ Actualitat diària
El xiquet Jesús del Belém situat al costat de la porta lateral de Santa María, en la plaça de l’Herba de Castelló, ha desaparegut. No és el dia dels Innocents i com diria el popular grup argentí Eluthiers, “això, no solament és cert sinó que, a més, és veritat”.
Les ‘males llengües’ afirmen que, en el seu lloc apareixia aquest matí un llaç groc: Ens roben al xiquet Jesús i ens deixen un llaç groc”
Això no ho ha pogut confirmar Castelló Informació, que si ha pogut comprovar l’absència del xicotet. Per prendre-ho en to de broma, s’especulen moltes coses: si el xiquet Jesús apareixerà com ‘desaparegut’ en la web de cerques de persones desaparegudes. Si va ser sostret anit, s’ignora per qui. Si ha decidit abandonar voluntàriament el Belém… o si si algú ha decidit que no toca que estiga en aquest lloc fins a la nit del 24 de desembre.. o és que ‘molestava’.
El ‘xiquet torna’ però encongit

L’última hora d’aquesta història es produïa aquesta nit quan una figura diminuta ocupava el buit deixat per el ‘original’ del xiquet Jesús.
Una de dues, o ha encongit pel fred, o algun ànima misericordiosa ha deixat la imatge perquè el Naixement quede complet.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací