Almenara ja te actiu el Punt d’Atenció Autoservef

981

Els veïns i veïnes podran realitzar els tràmits amb LABORA (antic SERVEF) sense eixir del municipi

Actualitat Diària

Ja està operatiu a l’Ajuntament d’Almenara el nou punt d’atenció AutoServef amb l’objectiu que els veïns i veïnes puguen accedir a una part dels serveis que ofereix la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de Labora, que és com es denomina ara l’antic Servef. D’aquesta manera es compleix l’acord plenari del Consell del passat 16 de novembre, que va atendre la demanda formulada en el seu moment per l’Ajuntament d’Almenara.

punt autoservefL’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat l’aposta que una vegada més realitza la Generalitat Valenciana per la localitat millorant els seus serveis. En aquest cas, Pérez destaca que amb “aquest punt Autoservef volem facilitar als veïns i veïnes tasques com la renovació de la demanda d’ocupació, la consulta de les ofertes existents, l’obtenció de cartes de presentació i citació, la inscripció en les ofertes que es desitge o l’obtenció de dades del currículum”. Amb el que “des d’ara ja poden realitzar d’una forma més ràpida i àgil els tràmits oportuns a Almenara, sense haver de desplaçar-se a l’oficina d’ocupació que els corresponga”.

En concret, els serveis que presta el punt AutoServef són la consulta d’ofertes d’ocupació en difusió, el meu Espai Labora d’ocupació, la renovació de la demanda d’ocupació, la consulta del currículum, la generació de certificats, la sol·licitud de formació, el registre d’interessats (vinculat a la consulta d’ofertes) i les meues ofertes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací