El consistori de Borriana reivindica la seva bona gestió de les arques municipals des de 2015

959

Destaquen que han congelat els impostos, que augmentaran les inversions i aposten per seguir amb l’acord després de les eleccions

Rafa Mezquita/Ximo Tirado/Actualitat Diària

El consistori de Borriana ha celebrat aquest dijous el seu tradicional esmorzar amb la premsa. En l’acte, celebrat en el centre polifuncional de la Serratella, han acudit tots els integrants de la corporació municipal.

La paraula l’ha pres en primer lloc el portaveu de l’equip de Govern, el socialista Javier Gual, qui ha atacat a l’oposició per “posar traves a la nostra gestió i voler frenar l’avanç de la ciutat amb mentides”. Ha destacat que en 2019, any electoral, creixeran les inversions en una localitat que ha aconseguit en els últims anys retallar el seu deute fins a la meitat.

També han intervingut la regidor de Podemos, María Isabel Martínez, com a segona tinent d’alcalde i que s’ocupa de l’àrea de Participació Ciutadana, i el tinent d’alcalde i cap de llista per Compromís, el periodista Vicent Granel. El nacionalista ha insistit que Borriana avança gràcies “als acords”. “Estem asseguts en aquesta taula els mateixos que hem fet que la ciutat surti empesa cap endavant”.

Finalment, ha tingut lloc el torn de l’alcaldessa, la socialista María Josep Safont. L’alcaldessa ha recordat les inversions per les quals ha apostat el consistori en 2018. Una d’elles, i en la qual els polítics han coincidit, ha estat la regeneració de la carretera que connecta la ciutat amb el Grau, a més del Pla Estratègic de Turisme que es presentarà en la fira Fitur de Madrid.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací