Castelló reparteix 10.000 mascaretes per als usuaris del transport públic

607

Membres de la Policia Local i de Protecció Civil les distribueixen per diferents punts de les línies d’autobusos de la ciutat

Actualitat Diària

La Policia Local de Castelló i l’Agrupació Local de Voluntariat de Protecció Civil repartiran entre hui i demà 10.000 mascaretes entre les persones usuàries del transport públic després de l’entrada en vigor de l’Ordre TMA/384/2020, de 3 de maig, per la qual es dicten instruccions sobre la utilització de mascaretes en els mitjans de transport i es fixen requisits per a garantir una mobilitat segura de conformitat amb el pla per a la transició cap a una nova normalitat. L’ordre estableix l’obligatorietat de l’ús de mascareta entre totes les persones que es desplacen en transport públic.

“El repartiment de les mascaretes, que han sigut facilitades pel Govern central a través de la Subdelegació del Govern a Castelló, s’ha iniciat aquest matí a les 7.00 hores del matí en diferents punts de les línies d’autobusos i del Tram de Castelló”, segons ha detallat el regidor de Seguretat Pública i Emergències, Omar Braina. Per la seua part, la Policia Nacional ha realitzat repartiment de mascaretes des de les 6.00 hores en l’estació de Renfe i l’estació central d’autobusos.

“En els autobusos de Castelló també s’han col·locat cartells informatius avisant als usuaris de l’obligatorietat d’usar les mascaretes en compliment de la nova ordre del Ministeri de Transports i Mobilitat”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes. A més, l’edil ha recalcat que es mantenen les altres mesures per a frenar la propagació del coronavirus que ja s’estan prenent durant tot l’estat d’alarma, com el reforç en la neteja i desinfecció dels autobusos i la recomanació de mantindre les distàncies de seguretat entre les persones que esperen en les parades i dins del vehicle, entre els passatgers i amb el conductor.

El repartiment de mascaretes realitzat entre hui i demà entre els usuaris del transport públic és el segon de l’estat d’alarma. El primer va ser els dies 14 i 15 d’abril, quan aquest tipus de protecció encara no era obligatori.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací