Benicàssim inicia la rehabilitació dels mòduls per a persones amb mobilitat reduïda a la platja

892

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicàssim, en previsió de poder reobrir les platges la present temporada estival, continua amb les labors de reparació d’aquelles infraestructures que van quedar danyades pel temporal Gloria del passat mes de gener. Com ha explicat la regidora de Platges, Elena Llobell, “el temporal va deixar greus danys en la costa del nostre municipi i ara ja s’han pogut reprendre els treballs”. Durant aquesta setmana, els operaris han iniciat la rehabilitació de les bases i mòduls per a persones amb mobilitat reduïda “que el temporal va destrossar i estem a l’espera de les passarel·les que la Generalitat encara no ens ha proporcionat”. Els operaris també estan reparant els depòsits de les dutxes “i es continuarà treballant a condicionar tot el litoral de Benicàssim perquè, una vegada les autoritats sanitàries permeten el seu ús i donen a conéixer els protocols a seguir, es puga fer ús de les mateixes amb les màximes garanties”, ha afegit Llobell.

A més de totes les actuacions dutes a terme per part de l’Ajuntament de Benicàssim, la Direcció General de Costas ha comunicat que la setmana vinent reprendrà els treballs que s’havien paralitzat després de la declaració de l’estat d’alarma el passat 14 de març. Com ha explicat l’edil de Platges, “en primera instància Costas actuarà en l’arranjament de la passarel·la que uneix el Eurosol amb Els Terrers, i també realitzarà aportacions d’arena i que després els operaris municipals s’encarregaran de distribuir”. Llobell recorda que l’ajuntament ha hagut d’habilitar partides del pressupost municipal per a poder fer front a les despeses d’emergència que han suposat tots els treballs ja realitzats “i sol·licitem la implicació de la resta d’administracions, del Govern central i de la Generalitat Valenciana, per a comptar amb més recursos i poder tindre les platges, com més prompte millor, en les millors condicions”.

A més de les millores a les platges, l’Ajuntament i UTE Sanejament Urbà de Benicàssim han intensificat les labors de neteja i desinfecció dels passejos marítims, uns treballs inclosos en el dispositiu especial que es realitza de manera diària en tot el municipi per a contribuir a reduir les possibilitats d’expansió del Covid-19.

 

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací