Castelló potencia l’atenció ciutadana via Whatsapp i amplia el servei del 010

616

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló ampliarà el servei d’atenció telèfonica mitjançant el telèfon 010 des de les 8.00 fins les 20.00 hores, una mesura que respon a la necessitat d’informar la ciutadania davant el tancament de la casa consistorial per tal d’evitar contagis per coronavirus. Ho ha confirmat el regidor d’Atenció Ciutadana i Transparència, Ignasi Garcia, qui ha fet especial ènfasi en que «aquest és un servei essencial i, com a tal, no només el mantindrem, sino que el reforçarem i l’acostarem tot el possible a la ciutadania».

És per això que el consistori també potenciarà a partir de demà la difusió d’informació mitjançant el canal de whatsapp i el xat de l’App municipals, dues eines que «a més de servir per a comunicar recomanacions permeten un dialeg directe i personal amb els veïns i les veïnes que necessiten fer consultes concretes», ha explicat Garcia.

L’edil també ha confirmat que el personal que el prestarà ha estat organitzat per torns per tal d’evitar el màxim els contactes en un mateix espai i que totes i tots els funcionaris segueixen els protocols sanitaris establers per la Conselleria de Sanitat. A més a més, les instal·lacions municipals es desinfecten periòdicament. Castelló ha tancat les tinences dels districtes i aquest personal serà el que reforçarà l’atenció a la ciutadania.

Garcia ha apelat a la col·laboració de tota la població «per tal de difondre informació veraç, provinent de fonts oficials, com la que facilitem des de l’Ajuntament de Castelló». L’edil ha agraït «l’esforç col·lectiu de la ciutadania i els empresaris, que estan demostrant estar a l’alçada de les circumstàncies i una solidaritat exemplar».

Cal destacar que per donar-se d’alta al Whatsapp de la ciutat cal registrar-se al web www.castello.es i afegir als contactes el número 609 223 416. Així mateix, l’App Castelló està disponible de manera gratuita per a sistemes IOS i Android.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací