Trobadorets ofereix el seu primer concert virtual a la carta per fer més fàcil el #joemquedeacasa als més petits

697

Actualitat Diària

El grup musical Trobadorets oferirà aquest dijous dia 19 un concert especial a través de la xarxa social Facebook per a amenitzar el confinament dels i les més petites de la casa. Amb aquesta iniciativa lúdica i musical, que portarà el so en directe i a la carta als domicilis, Trobadorets pretén fer més suportable l’estada a casa dels nens i nenes que vulguin gaudir dels tradicionals sons i les divertides lletres de la banda castellonenca. “Si volem frenar aquest virus hem de fer-ho entre tots, a través d’un compromís social de quedar-nos a casa per a evitar la propagació del virus i la saturació del treball dels qui realitzen labors fonamentals per a la societat. Per això, com a grup infantil, posa a la disposició dels nens i nenes la seva música aquest dijous a les 12 hores, i el continuarà fent en pròximes cites que ja anirem comunicant”, ha explicat el vocalista de la formació, Pau Sancho.

En aquest concert ‘Al menjador de ta casa’ el públic podrà sol·licitar les cançons que prefereixin, a més d’aconseguir que la hi dediquin. Per a això, els ‘fans’ –o els pares i mares dels ‘fans- del conjunt podran enviar un correu amb una petició musical del repertori de Trobadorets a trobadorets@gmail.com o fer una petició en qualsevol dels diferents perfils de Trobadorets en xarxes socials: Facebook: www.facebook.com/trobadorets, Twitter: https://twitter.com/trobadorets, Instagram: www.instagram.com/trobadorets/ . A més de la cançó sol·licitada, el correu inclourà el nom del nen o nena i el seu municipi. El termini per a sol·licitar les cançons acabarà en el moment de l’inici del concert.

Cal subratllar que des de l’inici d’aquest projecte musical en valencià i dirigit al públic infantil en 2010, Trobadorets ha demostrat un manifest compromís social. Per això, nombrosos dels seus 500 concerts al llarg de tot el País Valencià, han servit per a donar suport a alguna iniciativa cívica o cultural. Per això, Trobadoret vol estar de nou amb la ciutadania en aquests complicats moments i robar algun somriure als més petits.

En aquesta cita musical, els més joves de la casa podran triar cançons dels seus quatre discos, Sons i Cançons de l’any 2012, Trobadorets any 2014, Una Cançoneta i Mo’n Anem, el directe gravat en 2106 i A Xalar, publicat en 2018 i que va ser nominat a Millor Disc Infantil en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2018 i als Premis Enderrock 2018.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací