Es matriculen només 124 vehicles en el primer dia de l’estat d’alarma a la Comunitat Valenciana

605

Actualitat Diària

Les matriculacions de turismes i tot terrenys en el mercat de la Comunitat Valenciana es van situar en 124 unitats durant aquest dilluns, el primer dia laborable després de la declaració d’estat d’alarma per la crisi del coronavirus, segons dades de MSI per a patronal dels concessionaris, Faconauto, la qual cosa suposa una caiguda aproximada del 70% respecte a un dia laborable normal. Aquestes matriculacions responen a operacions el finançament de les quals ja havia sigut aprovada i que els concessionaris per a donar servei als seus clients van matricular ahir.

Faconauto, d’acord amb les seues associacions membre, va recomanar ahir el tancament de totes les instal·lacions de la xarxa oficial de concessionaris dedicades a la venda i reparació de vehicles en el territori nacional durant els 15 dies naturals que ha establit el Govern en els quals s’aplicarà l’estat d’alarma. A més, va oferir la possibilitat als concessionaris de posar en marxa un servei i equip d’urgència per a prestar suport només als clients amb gestions de venda i postvenda en tràmit, així com serveis de reparació i manteniment prioritaris per a sectors clau durant la crisi, com són el de transport i logística, sector agrícola i el sanitari.

D’aquesta manera, apunta Faconauto, el sector es compromet amb l’exigència i la responsabilitat amb la societat que es demana a l’empresariat per a frenar l’expansió del coronavirus, al mateix temps que se salvaguarda la integritat dels seus clients i dels seus empleats.

Faconauto és la patronal que integra les associacions de concessionaris oficials de les marques de turismes i maquinària agrícola presents en el mercat espanyol. Representa els interessos de 2.152 concessionaris, entre els quals es troben els de les principals marques de maquinària agrícola, dels quals depenen aproximadament les 3.551 empreses del segon nivell de distribució (agències i serveis oficials), la qual cosa totalitza més de 5.703 pimes d’automoció. Aquestes empreses generen 161.500 ocupacions directes, una facturació de 43.073 milions i representen el 3,1 del PIB.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací