Castelló llança la campanya ‘Ara més que mai, comerç local’ per a incentivar les compres

469

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Innovació Comercial, llança la campanya ‘Ara més que mai, comerç local’, dirigida a incentivar les compres i dinamitzar el comerç de proximitat i impulsar les compres en dates prèvies al període nadalenc. El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que aquesta nova campanya comenta aquest dijous fins al pròxim 15 de desembre i es desenvoluparà en els diferents districtes de Castelló i el Grau.

“Hem optat per repetir el model de la campanya ‘Gràcies!’ que va ser molt ben acollida pel sector del comerç local, tal com va quedar patent en el Consell Municipal de Comerç”, ha manifestat. Donate ha recordat que aqueixa campanya va aconseguir promoure compres de prop de 6.000 persones que van realitzar adquisicions en el comerç local de Castelló i el Grau per 260.000 euros en període estival. “En aquesta ocasió ampliem els premis fins als 9.000 euros”, ha apuntat.

Així, la campanya ‘Ara més que mai, comerç local’ repartirà 9.000 euros en 90 xecs de 100 euros entre persones que hagen realitzat compres superiors a deu euros en els comerços de proximitat de Castelló i el Grau.

Per a poder optar, els compradors i compradores hauran d’emplenar un cupó, engrapar el tiquet de compra que hagen realitzat i depositar-lo en una de les cinc urnes habilitades en els diferents punts (les Tinença d’Alcaldia Nord, Oest i Grau, en l’edifici de Quatre Cantons o al Palau de la Festa). El 16 de desembre, després del tancament de la campanya, es realitzarà el sorteig de les 90 persones guanyadores d’un xec de cent euros a gastar en el comerç local on es va realitzar la compra. 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací