Els guanyadors del Festival MICE de produccions escolars, al web d’À Punt

471

Actualitat Diària

À Punt com a mitjà oficial de la huitena edició de la MICE, ha allotjat al seu web www.apuntmedia.es les produccions escolars valencianes que van ser guardonades en les diverses categories del premi Audiovisual MICE València.

À Punt Mèdia ofereix la possibilitat de veure a la carta els 36 curtmetratges que van guanyar els premis de la passada edició del Festival MICE. Els vídeos, ordenats per edats, mostren la participació de milers de xiquets, xiquetes i joves des de aules d’infantil, primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i educació especial. La iniciativa d’À Punt permet tindre reunits en un únic repositori tots els audiovisuals guardonats i ofereix l’autoria, el centre, el nivell educatiu dels autors i els valors que promou el curtmetratge.

En el web es poden trobar classificats en quatre categories:

  • Premis MICE València, Per a curtmetratges realitzats en entorns educatius del territori valencià.
  • Premis MICE RqRqR- Relacionat amb la campanya «Repensem les relacions, representem altres realitats» que promou el Consell Escolar de la Comunitat Valenciana. Aborda qüestions com l’autoestima, el respecte, l’assertivitat, la responsabilitat, l’empatia, les emocions o la independència.
  • Premis MICE Accessible, orientats a fomentar la participació de menors amb implants coclears.
  • Premi Especial MICE-La Colla À Punt, d’acord amb la “Carta de Valors” de la radiotelevisió pública. En aquest cas,hi ha dos guanyadors, ex aequoGoodbye, un poema visual sobre el suïcidi i Vida interior, un documental sobre com es viu l’adolescència als Serrans.

La iniciativa forma part del conveni subscrit entre À Punt i la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MICE) al mes d’octubre amb un objectiu molt clar: difondre i promocionar l’audiovisual educatiu valencià i fer-ho d’acord amb a la carta de valors que regeixen els continguts infantils i juvenils d’À Punt. És És una manera de promoure la creació i l’aprenentatge audiovisual.

L’enllaç per a poder accedir als curtmetratges és:  https://apuntmedia.es/va/la-colla

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací