Sanitat licita les obres per a reformar els laboratoris del Centre de Transfusió de la Comunitat

472

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de contractació la licitació de les obres de reforma dels laboratoris del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, així com de la millora de la seva eficiència energètica, que suposaran una inversió de 988.863,09 euros.

La data prevista de l’inici de les obres és en el primer semestre de 2021 i el seu termini d’execució és de 12 mesos.

El projecte contempla la reforma de l’actual centro en una superfície d’uns 1.420.60 m per a millorar el funcionament dels laboratoris, que estan estructurats en petits espais entre la primera i segona planta de l’edifici, que daten de l’any de la construcció del centre i la distribució del qual obeeix a una organització actualment poc funcional.

Per a poder millorar l’eficiència del funcionament dels laboratoris és necessari redistribuir i organitzar els espais existents. D’aquesta manera, es requereixen els treballs propis per a dur a terme les obres de reforma parcial de l’edifici, consistent en els la reforma i redistribució dels laboratoris de Proves de Rutina, de Proves Especials, així com de l’Àrea de Fraccionament, situats en la primera planta, segona planta i planta baixa, respectivament.

Situat en la primera planta, el laboratori de Proves de Rutina es reestructurarà en un espai únic, eliminant els petits espais existents. La reforma inclou també l’execució de magatzems de material fungible i divers i les àrees auxiliars al laboratori (àrea de neteja i eliminació de residus, àrea administrativa, despatxos, direcció d’infermeria, serveis sanitaris, etc.).

Per part seva, en el Laboratori de Proves Especials, situat en la segona planta, es reestructuraran els espais existents per a allotjar dos laboratoris especials del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, l’execució del despatx de Qualitat, Sala de Reunions i Biblioteca, i espais Administratius.

Finalment, en la planta baixa, les portes d’accés al CTCV, així com la porta interior d’accés a l’Àrea de Fraccionament s’hauran de substituir per noves portes amb accés controlat.

Les obres seran cofinançades per la Unió Europea a través dels fons Feder de desenvolupament regional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací