Fúmiga i Zoo, Blas Cantó i Miss Caffeina al maig i Fangoria i Los Secretos a setembre, concerts de festes de 2019 a Vila-real

2996

Les actuacions són gratuïtes i també se celebrarà l’esperat espectacle infantil ‘Cantajuegos’, dins de la iniciativa ‘Jugant, Jugant’. L’any passat es van destinar 800.000 euros del pressupost municipal a Festes i prop del 50% als espectacles musicals

Actualitat Diària/S.N.

El regidor de Festes, Diego Vila, juntament amb el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, i el membre de la comissió d’espectacles Borja Llop, han presentat aquest matí els concerts de les festes de maig i de setembre. Al maig, en els festejos en honor a sant Pasqual, actuaran La Fúmiga i Zoo, dins del Rock per la Llengua, també Blas Cantó, l’exitòs Musical Queen, Tribut a Luis Miguel, Avenida Sur Orquesta, Hamlet i Killus, BeerRock Fest, Miss Caffeina, número un en les llistes d’èxits musicals hui dia i La Década Prodigiosa. Al setembre, dins de les festes de la Mare de Déu de Gràcia, actuaran Fangoria, hi haurà el Festival Balls de Saló, Musical Evolution, Orquesta Cygnus, Orquesta Syberia, Orquesta Kraken, Los Secretos i Lone Star.

IMG_5400Des de la Junta de Festes han destacat que s’ha intentat que els concerts, que són gratuïts, arriben al públic més gran possible pel que fa a gusts musicals i també edat, ja que també tindrà lloc l’esperat espectacle infantil ‘Cantajuegos’, dins de la iniciativa ‘Jugant, Jugant’. Vila ha assenyalat que l’anunci del cartell enguany s’ha retardat pels compromisos que havien assolit també aquests grups amb festivals de la província, “aleshores per contracte, no es podien ser públics els noms”. Per la seua banda Colás, ha insistit que la disponibilitat i les opcions es redueixen perquè “en moltes ocasions contactem amb els artistes i es mostren receptius i conformes però ens donen una data que es troba dins de la setmana dels festejos, aleshores és impossible”.

Així mateix, l’any passat es van destinar 800.000 euros del pressupost municipal a Festes i prop del 50% als espectacles musicals. “No només el cost de l’actuació en si mateixa, en aquest percentatge s’inclou també la seguretat, les infraestructures i la logística que envolta als concerts”, manifesten.

1 Comentari

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací