Peníscola celebrarà amb més d’una desena d’actes el Dia Internacional de la Dona

657

Així ho ha anunciat la regidora de Benestar Social, María Jesús Albiol

Actualitat Diària

Les activitats tindran lloc en l’Edifici Sociocultural, la Biblioteca municipal i el Centre d’Educació Infantil i Primària del municipi entre els dies 4 i 29 de març; així ho ha anunciat la regidora de Benestar Social, María Jesús Albiol.

Concretament, la programació inclou la presentació de llibres sobre mindfulnes el dia 4 de març; un col·loqui sobre els arquetips de la dona ‘Mujeres que corren con los lobos’, el dia 6; així com un monòleg titulat Si es amor no duele, el dia 29 del mes en la Biblioteca Municipal. També en aquest espai municipal i orientat per a alumnes de cinqué i sisé curs de primària es realitzaran tallers el dia 22 de març titulat ‘Dones valencianes que han fet història’ y ‘Futurs enganxats’.

En el CEIP D. Jaime Sanz, el pròxim dia 5 de març, la fundació Isonomia impartirà un taller per a l’alumnat de quart curs sota el títol ‘Treballem en igualtat’.

L’Edifici Sociocultural acollirà el dia 5 de març, gràcies a la col·laboració de l’Associació cultural Mènades d’Irta, un taller sobre els beneficis de la dansa del ventre per a la salut de les dones.

En aquest mateix espai el mateix dia que es commemora el Dia Internacional de la Dona, el dia 8 de març, es completa la programació amb la inauguració de dues exposicions fotogràfiques, la primera, corresponent al Concurs de Fotografia Dones que impulsa el mateix Ajuntament i que enguany està tematitzat amb la dona i la mar; així com l’exposició de la fundació Isonomia ‘Sense etiquetes’. En l’espai expositiu es podrà llegir també el poema ‘Quiero abrir la boca’ del peniscolà Pau Andrés sobre violència de gènere.

Aquest mateix dia es farà lliurament dels diplomes del curs ‘Empoderamiento de mujeres e inserción laboral’.
A les vuit de la vesprada del mateix dia es podrà veure l’espectacle còmic Dominas, chonis y princesas amb el qual es clausurarà la programació de la jornada.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací