Carolina Ferre i Eugeni Alemany presenten les campanades del 2021 d’À Punt

472

Actualitat Diària

Per tercer any consecutiu À Punt confia la presentació de la retransmissió de les campanades del 2021 als presentadors Carolina Ferre i Eugeni Alemany. La cita de Cap d’Any serà un programa especial que començarà amb un espai dedicat a l’humor des d’un hotel i continuarà la festa des d’un balcó de la plaça de l’Ajuntament de València.

El programa especial Campanades 2021 vol acomiadar l’any amb una divertida proposta d’esquetxos amb convidats especials, cares molt conegudes i estimades per l’audiència, per a passar pàgina a aquest temps compartit amb els espectadors que aposten per À Punt Mèdia com el seu mitjà de proximitat.

La segona part de Campanades 2021 es traslladarà a un balcó enfront de l’Ajuntament de València per a seguir en directe les dotze campanades del rellotge del consistori i prendre el raïm amb el desig d’un bon any nou. Com que enguany no es pot assistir a la plaça de l’Ajuntament en compliment de les mesures sanitàries, la retransmissió permetrà gaudir des de casa, tant els valencians que resideixen a la Comunitat Valenciana com els que ho fan a la resta del món, de l’espectacle piromusical que està previst oferir l’agenda festiva de la corporació municipal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací