Intur dóna una segona vida a l’oli utilitzat en les seves cuines per una bona causa

419

Actualitat Diària

Dins del seu compromís social i mediambiental i el seu caràcter d’Empresa Socialment Responsable, Intur Restauració Col·lectiva ha participat de nou en la iniciativa Oli Solidari en representació de totes les empreses d’hostaleria i turisme de Grup Intur. Un projecte impulsat per l’ONG Rastre Solidari dins del qual Intur ha recollit i donat més de 3.000 kg d’oli usat per a recaptar fons per a fins socials.

I és que Rastre Solidari –organització no governamental per al desenvolupament- aposta per noves formes de rendiment econòmic basades en la prevenció de la generació de residus i en la gestió d’aquests. Així, a través d’un procés de recol·lecció i tractament de l’oli usat de centres com la cuina central de Inturfood, d’Hotels Intur o del parc aquàtic Aquarama, l’ONG produeix i ven biodièsel els beneficis del qual es destinen a l’execució de programes socials, especialment de sensibilització social relacionats amb la discapacitat intel·lectual i la cooperació al desenvolupament.

Enguany, la dotació econòmica obtinguda després de la donació d’oli de les companyies de Grup Intur es destinarà a Rastre Solidari i la Fundació Dany Cerebral ATENEU Castelló, de la mateixa manera que el passat 2019 es va fer a la Fundació Síndrome de Down de la ciutat.

Amb tot això, Intur reafirma el seu compromís social i mediambiental, en línia amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides 13 i 17, relatius a l’acció pel clima i l’aliança social, respectivament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací