Borriana preveu instal•lar càmeres amb detecció de matrícula a les entrades del municipi com a prevenció

1071

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Borriana tramitarà enguany l’expedient per a situar càmeres amb detecció de matrícula a les entrades del municipi com a mesura preventiva, segons ha indicat l’alcaldessa Maria Josep Safont, després de la reunió mantinguda aquest matí amb responsables de Guàrdia Civil i Policia Local, i en la qual s’ha tractat la preocupació sobre seguretat transmesa per alguns comerciants al Consistori.

A la reunió han assistit a més la regidora de Comerç, Sara Molina, i el regidor de Seguretat, Javier Gual, i s’hi ha posat de manifest que tant la Guàrdia Civil com la Policia Local destinen tots els recursos possibles a la vigilància de tot el terme municipal.

No obstant això, ambdós cossos de seguretat han volgut deixar constància que estan “treballant intensament per a millorar la seguretat dels borrianencs i de les borrianenques” i, en tot cas, es brinden igualment a “reunir-se tantes vegades com siga necessari amb comerciants per a aclarir els seus dubtes”.

A més, en aquesta trobada, la Guàrdia Civil i la Policia Local han mostrat la seua disposició a realitzar jornades dirigides als comerciants per a fomentar i millorar l’autoprotecció.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací