Autobusos de Lió, Nantes, Marsella, Niça, Nimes i Tolosa promocionaran a França els cítrics valencians

644

Actualitat Diària

Una flota de 1.043 autobusos promocionarà el consum de cítrics de la Comunitat Valenciana en sis ciutats franceses a través d’una campanya de publicitat impulsada per les conselleries d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica amb la qual persegueixen fer costat al sector citrícola en un mercat estratègic.

La promoció, que ha començat aquesta setmana a Lió i Nantes, es reforçarà a partir del 14 d’abril en altres quatre ciutats franceses: Marsella, Niça, Nimes i Tolosa.

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ha explicat que és una iniciativa conjunta per a augmentar la promoció i el consum dels cítrics de la Comunitat enfront d’altres competidors a França, el segon mercat més important per al sector cítrícola a nivell mundial.

Per part seua, la consellera d’Agricultura i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha destacat que la campanya pretén reforçar i mantindre el posicionament dels cítrics valencians com a ensenya de qualitat, sabor i plenes garanties de consum en un dels principals països de destinació de les taronges i clementines.

França és la segona destinació de les exportacions citrícoles de la Comunitat Valenciana, amb un valor de 429 milions d’euros l’any 2018, que està experimentant una tendència negativa en els últims anys.

“Aquest tipus de campanyes de promoció donen suport a la reputació dels cítrics valencians, fonamentada per la qualitat i avalada pels segells de qualitat, enfront del risc de desplaçament per l’entrada d’agres de tercers països”, ha assenyalat Mollà.

Rafa Climent ha explicat que la tendència descendent de les exportacions citrícoles al mercat francés preocupa seriosament les empreses del sector pel que han “demandat el desenvolupament d’accions de promoció que tracten de contrarestar aquesta tendència i promoguen el consum de cítrics de la Comunitat enfront d’altres regions competidores”.

Com a resposta a aquesta inquietud, des de la Conselleria d’Economia i a través de Ivace Internacional, es posa en marxa una campanya de publicitat a les ciutats de Lió i Nantes que va començar el dimarts 14 de gener.

Concretament, la campanya de Lió promocionarà la imatge dels cítrics durant 7 dies en 308 autobusos mentre a Nantes ho farà en 150 autobusos durant 14 dies.

En el cas Marsella, Niça, Nimes i Tolosa la campanya durarà 7 dies del 14 al 20 d’abril i la imatge que assenyala l’elecció dels cítrics de la Comunitat Valenciana com a millor opció es publicitarà a través de 585 autobusos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací