Safont dóna la benvinguda als nous policies locals en pràctiques destinats a Borriana

732

Avui han pres possessió quatre agents en pràctiques, però en són 5 els nous efectius que s’incorporaran a la plantilla de la Policia Local de Borriana. Maria Josep Safont els ha instat que siguen un “equip unit al servei dels borrianencs

Actualitat Diària

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, ha presidit aquest matí la presa de possessió com a agents en pràctiques de quatre nous efectius que s’incorporaran a la Policia Local de Borriana (PLBO), la primera edil els ha donat la benvinguda i els ha agraït “l’esforç, el sacrifici i la preparació que els ha portat a superar el procés selectiu”
En la presa de possessió, a la qual han assistit a més el regidor delegat de Seguretat, Javier Gual, el cap de la Policia Local de Borriana, Francisco Catalán, l’inspector de Recursos Humans de la PLBO, Javier Santolaya, i la secretària municipal, l’alcaldessa els ha demanat “implicació, interès i esforç” i els ha instat que siguen un “equip unit al servei dels borrianencs i de les borrianenques”.

En la seua intervenció a més ha posat l’accent en la importància que la ciutadania “estiga segura”, però també que “se senta segura”, per la qual cosa els ha animat a desenvolupar la seua labor “amb il·lusió i sabent que els ciutadans els necessiten i agraeixen el seu treball”.

“Compteu amb la confiança de l’Ajuntament i el nostre reconeixement a la labor que realitzeu, que és primordial per a tots”, ha subratllat Safont, la qual ha destacat el servei que presta la Policia Local, amb intervencions que van des de l’assistència a les víctimes de violència de gènere, a les relacionades amb la seguretat viària, passant per moltes altres accions que contribueixen a reforçar la seguretat a la ciutat.

Per la seua part, Javier Gual ha destacat que des de l’Ajuntament s’ha treballat amb “previsió i diligència”, i davant les jubilacions dels últims anys, la Policia Local de Borriana s’ha “reforçat i rejovenit” amb la incorporació de nous efectius.

Igualment els ha traslladat el seu compromís de “continuar millorant els mitjans materials i el personal del cos perquè facen el seu treball en les millors condicions”.

El cap de la Policia Local, Francisco Catalán, ha subratllat “l’excel·lent nivell i la preparació dels opositors” i ha indicat que els quatre nous agents s’incorporen en pràctiques a la plantilla de la PLBO, després de finalitzar la primera fase de l’oposició en la què han superat proves psicotècniques, físiques, de coneixement del temari general i de temes específics de Borriana, i quedar els quatre primers de la llista.

En breu, els quatre nous agents realitzaran el curs de formació inicial teoricopràctic en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), en la localitat de Xest. Una vegada finalitzat el curs, i la avaluació corresponent, ja seran funcionaris de carrera i s’incorporaran definitivament al municipi. De moment, incrementaran el nombre d’efectius, fins que vagen a l’IVASPE, aproximadament al febrer de 2020.

A més d’aquests quatre agents, també prendrà possessió com a funcionari de carrera l’agent que ha quedat primer en el procés del concurs en el torn de mobilitat, atès que les oposicions convocades comprenien cinc places d’agent per a la provisió en propietat i a una d’elles es podien presentar efectius d’altres plantilles de policia local de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta forma, en seran un total de cinc, els nous efectius que s’incorporen a la plantilla de la Policia Local de Borriana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací