Borriana inaugura el Betlem d’Univers Playmobil en el Centre Cultural de La Mercé

874

Actualitat Diària

Després de l’èxit obtingut en la sala d’exposicions del Centre Municipal de Cultura amb la mostra de l’Univers Playmobil Borriana, l’associació ha decidit complementar l’exposició amb un gran pessebre en el qual, una altra vegada, les emblemàtiques figures de la marca alemanya tindran tot el protagonisme.

La inauguració tindrà lloc el proper dijous 5 de desembre a les 19.30h al Centre Municipal de Cultura la Mercé amb un clar accent borrianenc, ja que el muntatge serà a càrrec de la família Granell Marco amb la col·laboració del castellonenc David Vázquez Guerrero .

El pessebre es podrà visitar a partir d’aquest dijous i permanentment durant les vacances de Nadal a la cristallera del Centre Cultural la Mercè. Per la seua banda, des de les regidories de Cultura, Educació i Joventut de l’Ajuntament de Borriana s’informa que ja estan disponibles i en marxa les visites escolars dels centres educatius de Borriana a l’exposició. A més, amb motiu de l’arribada del mes de desembre i de les festes nadalenques, la mostra obrirà extraordinàriament de 10.30h a 13.30h, divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8, així com el dissabte 14 i el diumenge 15, el dissabte dia 21 i el diumenge 22, el dimarts 24, dijous 26, divendres 27, dissabte 28, diumenge 29, dilluns 30 i dimarts dia 31 de desembre.

És, una altra vegada, una oportunitat de gaudir grans i menuts de moments en família, entre amics o coneguts, i tornar a recuperar la màgia i l’esperit de Nadal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací