Benlloch destaca la “fortalesa” de les empreses ceràmiques de Vila-real i la seua “gran idea” de fer exposicions pròpies

1248

L’alcalde assegura que aquesta fira Cevisama és “la millor dels últims anys” i torna a reivindicar la mancomunitat productiva amb Onda

Rafa Mezquita/Actualitat Diària

“Dels set últims anys que porte d’alcalde aquesta edició de Cevisama ha estat la millor que he vist, les empreses locals estan desbordades i els ha anat fenomenal”. Amb aquestes paraules descrivia el munícip de Vila-real, José Benlloch, el sentir del consistori durant la fira internacional del taulell que demà tanca les seves portes a València després d’una edició 37 “de rècord”.

“M’han transmès que les coses van molt bé i ha estat fonamental la millora del mercat nacional perquè després de la crisi tan sols van poder aguantar les que van apostar per vendre a l’exterior”, ha manifestat Benlloch, il·lusionat després de la presentació de Fira Destaca 2020 en l’estand de la Diputació de Castelló.

L’alcalde ha donat molta importància al fet que les enteses presents en Cevisama “han creat exposicions pròpies que fins ara tan sols havia fet Porcelanosa”. En concret, Benlloch ha posat l’exemple de Azuvi, l’empresa liderada pels germans Parra: “És espectacular els productes que tenen i l’exposició que han creat, en una festa on hi havia més de 700 persones de tots els països”.

El munícipe ha assegurat que Cevisama és una “mostra molt clara que la indústria ceràmica ha sabut diversificar i que mostra la seva fortalesa”. A més, ha tornat a insistir a mancomunar les empreses ceràmiques de Vila-real i Onda perquè “moltes d’elles són naturals de la nostra ciutat i perquè la millor forma de competir en el món és estant junts”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací