Benicàssim suma el dijous al tancament del carrer Sant Tomàs i l’avinguda Castelló el cap de setmana

614

Amb aquesta mesura pretenen afavorir el distanciament social i donar un impuls al sector de l’hostaleria i restauració

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicàssim sumarà el dijous al tancament del carrer Sant Tomàs i avinguda Castelló com a mesura per a afavorir el distanciament social, garantir la seguretat i donar un impuls al sector de l’hostaleria i la restauració.

La regidora d’Activitats, Cristina Fernández, ha comentat que “després de més de dos mesos des de la posada en marxa d’aquesta mesura hem comprovat que el tancament del carrer Sant Tomàs i avinguda Castelló ha tingut bona resposta i acceptació i, per a millorar la mesura establida, a partir d’aquesta setmana se sumarà el dijous al tancament de tots dos vials”.

Serà a partir de les 21 hores i des del consistori sol·liciten la col·laboració perquè l’artèria principal del barri antic quede buidada per a la seua conversió en zona de vianants. Igual que el divendres i dissabte, el tall es prolongarà fins a les 02.00 hores.

Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “aquesta mesura ve a substituir l’establida durant els mesos de juny i juliol que convertia en zona de vianants els dos vials de divendres a diumenge. Estudiada l’evolució d’aquesta mesura durant dos mesos comprovem que la conversió en zona de vianants pot resultar més efectiva de dijous a dissabte”.

La primer edil ha finalitzat dient que “amb la conversió en zona de vianants implantada ja en la Fase 1 de la desescalada aconseguim ampliar l’espai per a vianants en aquesta zona tan concorreguda durant els mesos d’estiu i, garantim la seguretat de veïns i visitants al mateix temps que estem al costat de l’els empresaris locals per a minimitzar en la mesura que siga possible l’impacte negatiu que està tenint en els seus negocis aquesta crisi sanitària, social i econòmica”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací