Nomdedéu: “Estem fent un esforç sense precedents per dur endavant noves mesures que milloren l’ocupació”

601

L’atur ha disminuït en ajuliol en 21.782 persones en la Comunitat, segons les dades oferides pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social

Actualitat Diària

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat les xifres de l’atur registrades al mes de juliol i ha destacat que “som la segona comunitat autònoma amb major reducció de l’atur en termes absoluts i la quarta en termes percentuals, per damunt de la mitjana de l’Estat (-2,33%)”.

El responsable d’Ocupació ha ressaltat que l’atur a la Comunitat Valenciana ha disminuït en 21.782 persones (-4,77%) durant aquest últim mes de juliol. Així mateix, ha explicat que “la reducció de la desocupació, estretament lligada a la reactivació de la campanya d’estiu i a la recuperació d’una certa normalitat, és generalitzada i abasta tots els sectors productius (menys l’agricultura) i a tots els grups d’edat, especialment els menors de 25 anys”.

Nomdedéu ha explicat que territorialment aquesta millora en les dades de l’atur ha sigut extensiva a València amb una reducció del 4%, a Alacant amb una disminució del 5,01% i a Castelló amb un -7,34%, així com a la totalitat de les comarques valencianes.

“Tot i això -ha continuat- l’impacte de l’emergència sanitària de la Covid-19 continua sent molt present, amb un increment de més del 18% de l’atur des del mes de març quan es va declarar l’Estat d’Alarma”.

En aquest sentit, ha subratllat que des de Labora i des de la Generalitat “estem fent un esforç sense precedents per dur endavant noves mesures que milloren les oportunitats d’ocupació i contribuïsquen a una recuperació més sostenible, verda i inclusiva”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací